// targets Safari only // targets Chrome only
Thermosun premazi-termoizolacijska barva
Thermosun premazi-termoizolacijska barva
Thermosun premazi-termoizolacijska barva

Kako lahko sam testiram Thermosun premaz

 
  • Vabljeni na testiranje v naš razstavni salon.

  • Lahko naročite najmanjšo količino barve in testirate kar sami. Položite npr. desno dlan na THERMOSUN varčno barvo in levo dlan na steno, kjer niste namestili THERMOSUN varčne barve in takoj boste občutili razliko.

  • Testirate lahko tudi tako, da v levo stran steklenice pobarvate z THERMOSUN varčno barvo in na desno z navadno barvo in v steklenico nalijete vročo vodo in potem položite obe dlani in boste opazili, da boste na strani, kjer ste pobarvali z navadno barvo takoj umaknili roko, saj bo prevroče.

 


 

Bistvo toplotne zaščite je v zaščiti pred vlago!

Prihranek do 15%. V kolikor pa naredimo tri nanose pa celo do 20%.

Ta ugotovitev ni nova. Vsi dobro vemo, da za potrebujemo za ogrevanje vlažnih prostorov z vlažnimi zidovi veliko več energije kot za ogrevanje suhih prostorov s suhimi zidovi. Toplotno izolacijske fasade sicer zelo primerno skrbijo za zaščito pred mrazom, dokler se ne navlažijo, ne ščitijo pa pred vlago v zidovih, ki je glavni razlog toplotnih izgub.

Raziskave so pokazale, da se že pri 4% vsebnosti vlage v gradbenem materialu njegov izolacijski učinek zmanjša za približno 50%.

 


Katere učinke kaže praksa?

Praktične meritve toplotnega pretoka znanstveno dokazujejo učinke termoizolacijskega premaza THERMOSUN v dinamičnih in praktičnih razmerah. Teoretično (zgolj računsko) se lahko ugotovljena u-vrednost zniža za več kot 33 %. Seveda to pomeni, da če zmanjšamo transmisijsko toploto s tem znižamo tudi stroške ogrevanja.

S čim je ta zmogljivost pri Thermosun premazu zagotovljena?

Tanek, delno keramični nanos termoizolacijskega premaza ThermoSun omogoča zaradi svoje edinstvene sestave izredno dober oprijem. Preprečuje nastajanje mikrorazpok in mehurčkov, hkrati ga pa ne uniči UV-sevanje in je odporen proti mnogim škodljivim fizikalnim obremenitvam.

Večkratni nanosi termoizolacijskega premaza ThermoSun izboljšajo splošni energetski izkoristek vsakega gradbenega elementa, in sicer s sušenjem podlage, ločevanjem vlage v podlagi pod nanosom in optimalnim izkoriščanjem sončnega valovanja. Sam gradbeni element s tem pridobi boljše in dolgoročne "izolacijske lastnosti".

 

Poleti boste imeli s Thermosun barvo hladnejše stene, pozimi pa toplejše.

Tehnični list Thermosun barve

 

 

 

02 PREDNOSTI BARVE

+ Prednosti thermosun barv


Dodaj Thermosun ,nova tehnologija energetsko varčne barvePriljubljene
Thermosun, nova tehnologija energetsko varčne barve na Facebook-uFacebook
©Ekosen / zastopnik za Thermosun, novo tehnologijo energetsko varčne barve / info@ekosen.si / tel:. 080 30 10
produkcija / Studio Legen